Nieuwe website Cardan Staffing

14 december 2017

www.cardanstaffing.nl is live!

Na hard werken en zorgen voor de juiste informatie is onze nieuwe website live! Cardan 2.0 is een feit en sinds 2017 staan wij weer klaar voor iedereen die aan de slag wil, zich graag wil ontwikkelen of voor bedrijven die medewerkers zoeken.

Uitstraling

Een nieuwe versie van Cardan vraagt om een nieuwe huisstijl en uitstraling. De nieuwe website is de eerste in de reeks Cardan sites die we de komende maanden gaan ombouwen naar onze nieuwe standaard. Door onze eigen draai te geven aan de site typeert het onze manier van werken; mensen en hun talenten combineren voor de juiste job! Daar gaat Cardan voor. Het is erg fijn deze nieuwe identiteit te laten zien aan de hele wereld en wij zijn klaar om aan de slag te gaan met jouw wensen en behoeften.

"Cardan 2.0 is een feit en sinds 2017 staan wij weer klaar voor iedereen die aan de slag wil, zich graag wil ontwikkelen of voor bedrijven die medewerkers zoeken."

Onze diensten

Op onze nieuwe site vind je alles over onze diensten. Wij zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot experts als het gaat om recruitment, staffing en coaching en mobiliteit. 

Ben je op zoek naar de perfecte vacature, dan zul je deze vinden op www.cardanstaffing.nl. Mocht jouw vacature er niet bij staan, bel, mail of chat met ons of maak contact via LinkedIn of Facebook en dan gaan wij samen met jou op zoek naar de baan van jouw dromen. Samen investeren we in jouw talent.

Er is voor iedereen een weg naar werk. Cardan wijst jou graag de weg.

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel?

Stuur een e-mail Of bel 088-500 4000

Blijf op de hoogte