Executive Search

Toptalent heeft vele keuzes. De Cardan groep weet sinds vele jaren het schaarse toptalent in zowel het bedrijfsleven als de non-profitsector op te sporen en te introduceren bij ambitieuze organisaties. Onze jarenlange kennis en ervaring van de arbeidsmarkt in velerlei facetten staan daarbij garant voor een uitstekend trackrecord in tal van sectoren. Wij worden gewaardeerd om onze zorgvuldige en inhoudelijke aanpak, onze transparantie en onze toewijding, zowel tijdens maar zeker ook na het wervingsproces.

Uitdagingen

De ‘next generation’ bedrijven benadert de toekomst met een open vizier en met veel vertrouwen. De mensen die ons naar deze toekomst leiden is de volgende generatie ‘executive leaders’.

Dit is waar Cardan Recruitment op gefocust is. Wij zien recruitment als een professionele service. Daarom beoordelen onze klanten onze succesvolle plaatsingen als een prestatie van wereldklasse. Wij maken gebruik van de beste technologie, gedragstesten, markttoegang en industrie-expertise om de beste match voor u tot stand te brengen. Bovenal ziet Cardan Recruitment het werven en selecteren van de juisten man/vrouw op de juiste positie, als mensenwerk.

Onze missie is om klanten te helpen bij het vinden van de juiste kandidaten. We doorgronden de belangrijkste uitdagingen en kansen die kandidaten in hun nieuwe rol kunnen gaan spelen. We laten onze opdrachtgevers zien hoe de juiste persoon op de juiste plaats, het succes van een organisatie kan beinvloeden. We zoeken dan hoog en breed om de juiste kandidaten te vinden.

"In een snel veranderende wereld zijn de waarden en normen uit het verleden niet langer meer de standaard voor de toekomst"

Wie is Cardan Recruitment

Of je nu een opdrachtgever bent die een internationale positie wenst in te vullen of een kandidaat die op zoek is naar een volgende positie, Ons team van gespecialiseerde consultants hebben het netwerk en de expertise in huis om de juiste persoon aan de juiste positie te koppelen.

Ons  team bestaat uit consultants met diepgaande ervaring die is opgedaan door meer dan 20 jaar lang aan de kant van de opdrachtgever te hebben gewerkt. Dit betekent dat u, ongeacht de positie, spreekt met een consultant met een uitgebreid netwerk en ruime branche ervaring.

Onze cultuur is gebaseerd op de principes van verbondenheid, collegialiteit, samenwerking en uitdaging. Het is voor ons iedere dag een uitdaging om beter te presteren dan onze branchegenoten. Met minder zijn wij niet tevreden. Het proces dat we gebruiken om het beste talent te leveren, noemen we de ‘Cardan' manier.

"Beter weten. beter werken"