Onze missie / visie

De missie van Cardan, onze missie, is om je te helpen de juiste persoon voor de juiste positie te vinden. Dat doen we door kandidaten op de juiste manier te identificeren, het gesprek aan te gaan, de motivatie te doorgronden, goed te evalueren en je te vertegenwoordigen om de ideale kandidaat uiteindelijk over te halen om voor jouw organisatie te kiezen.

Wij opereren dus als jouw verlengstuk door je belangen te behartigen en mee te werken aan het versterken van jouw organisatie door middel van onze activiteiten. Wij bieden een uitgebreide service, waarbij we kandidaten screenen op zowel een technische als gedragsmatige klik en vervolgens verbinden met zowel jouw organisatie als de vacante positie.

Door ons partnerschap met het wereldwijd opererende wervingsbureau Executives Online hebben we toegang tot een globaal netwerk van opdrachtgevers en kandidaten.

96% van de Cardan plaatsingen blijven langer dan 12 maanden in functie.
67% van de interim-plaatsingen wordt verlengd.

Cardan staat voor je klaar

Cardan is een recruimentbureau die in staat is adequaat, zorgvuldig en bovenal snel, geschikte kandidaten aan je voor te stellen. Dit overigens onafhankelijk van het gewenste specialisme; Human Resources, Finance & Controll, General Management, Divisie Management en Marketing en Sales. 

Dit geldt zowel voor een tijdelijke oplossing op basis van een detacherings- of interim opdracht of het vervullen van uw structurele vacatures. 

Wij zijn actief op het gebied van recruitment, Executive Recruitment en Interim-management. Mensen staan centraal in elke organisatie. Bij ons staat de mens centraal in de organisatie én in ons werk. Kandidaten die bij Cardan in procedure zijn, kunnen rekenen op persoonlijke benadering. 

Cardan staat voor je klaar