Over ons

Cardan is geen doorsnee recruitmentbedrijf. We hebben  binnen Cardan Recruitment onze activiteiten ondergebracht in een merken  te weten; 

·      Cardan Recruitment is een werving en selectiebureau  voor functies op operationeel niveau. Wij werven voor bedrijven vanaf MBO-4 niveau tot startende WO-ers. Voor de meest uiteenlopende posities weet Cardan Recruitment de beste kandidaten uit de markt te halen voor managementposities, communicatie, sales & marketing, finance &controll, HR en technische vacatures. 

·      EO Executives werft kandidaten voor functie op C-level
(CEO, CFO, CIO enz. ) op permanente of interim basis.

Cardan Groep

Beide ‘brands’  behoren tot de Cardan Groep waar meerdere HR organisaties onder actief zijn. Naast  recruitmentactiviteiten heeft de groep een eigen payroll organisatie (www.cardanpayroll.nl), een ICT bedrijf (www.technobility.nl) en een bedrijf gespecialiseerd in arbeidsmobiliteit (www.cardanstaffing.nl).  

Alle partners die werkzaam zijn bij Cardan zijn ervaren consultants  gericht op een speciale sector. Cardan biedt snelle rekruteringsdiensten die gebruik maken van het internet om het zoekproces te versnellen en te combineren met het vak van persoonlijke (executive) search. Onze kandidaat-engine werkt wereldwijd en bevat de meest innovatieve methoden om precies de juiste kandidaten te leveren voor de behoeften van onze klanten op het gebied van (executive) resourcing.

Cardan vindt niet alleen kandidaten die snel beschikbaar zijn, maar neemt ook contact op met de moeilijk te vinden kandidaten via netwerken, eigen onderzoek en databanken.

Voor uw specifieke zoekopdracht voert ons eigen toegewijde team de zoekopdracht uit.

Cardan Groep