Wietske Boesveld

Wietske Boesveld is een startende professional in het HR werkveld. Creativiteit, mensenkennis en een open blik op zaken omschrijven haar het beste. Met een frisse visie op recruitment, maakt het betrouwbaarheid dat ze de juiste mensen op de juiste plek weet te vinden hoog. 

Laurens: “Door goed te kijken naar de mens en zijn of haar karakter komen we snel tot de kern en de daadwerkelijke drive waarmee de kandidaat een volgende stap kan gaan maken. Door samen het talent naar boven te halen zet je iemand weer in zijn kracht en bereik je veel meer. Daarmee leg je een stabiele basis voor een succesvolle toekomst, waarin de kandidaat weer leert om positief vooruit te kijken !”

Laurens is sinds 1998 gepokt en gemazeld in zowel de horeca-, entertainment- als evenementen branche. Zowel in binnen- en buitenland heeft hij veel ervaring en mensenkennis opgedaan. In de loop der jaren heeft Laurens als entertainment coördinator, publieks- en business event-coördinator, partymanager en teammanager gefungeerd. De HBO studie Effectief Betoveren hebben bij Laurens de puntjes op de ‘i’ gezet qua leiderschap, persoonlijke effectiviteit en communicatie. Klantgericht handelen is Laurens op het lijf geschreven en wordt middels deze benadering in de meest uiteenlopende richtingen en branches ingezet en toegepast. Door zijn coachende, motiverende leiderschapsstijl is zijn werkervaring in de Leisure en Hospitality aangevuld met coachende en begeleidende capaciteiten die in zijn rol binnen binnen de Cardan Groep tot een bijzondere en succesvolle coach maken.

Laurens heeft een positieve en creatieve kijk op het optimaal rendement halen uit je talenten. Dat resulteert voor mensen die bij Laurens in begeleiding zijn in nieuwe kansen, inzichten en mogelijkheden op een succesvolle toekomst. Onder het motto ‘iedereen heeft zijn talenten’, neemt Laurens zijn kandidaten mee in zijn positieve ‘flow’. Dat leidt vaak tot verrassende nieuwe inzichten en vaak tot een andere stap in de carrière van een kandidaat.

Contact opnemen met Laurens?
Mail naar [email protected] of bel naar 088-500 4000

Door goed te kijken naar de mens en zijn of haar karakter komen we snel tot de kern en de daadwerkelijke drive waarmee de kandidaat een volgende stap kan gaan maken. Door samen het talent naar boven te halen zet je iemand weer in zijn kracht en bereik je veel meer.